Vándor Fogadó és Panzió

Nyugat Dunántúli régió - Szentgotthárd

Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd
  • Cím: 9970 Szentgotthárd, Ady Endre u. 8.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd

Kérem, engedje meg, hogy a következőkben rövid leírást adjunk Szentgotthárdról és környékéről. Szentgotthárd az ország legnyugatibb fekvésű városa, meghatározó a város életében, hogy a Hármashatárból adódóan a mindennapi életben is nagy szerepet kap a környéken élő különböző kultúrák és népcsoportok találkozása. A környező települések, de legfőképpen az őrség természeti értékei nagy turisztikai vonzerővel bírnak. Ebből a szempontból Szentgotthárd mindig is kiinduló pontja volt a kerékpáros és gyalogos túráknak. A környék kikapcsolódási lehetőségei: kirándulás, gombászat, lovaglás, kerékpározás, horgászás és fürdőzés a környező tavakban. 


A teljesség igénye nélkül néhány környékbeli látnivaló: műemlék templomok, köztük Magyarország egyik legszebb barokk stílusú katolikus temploma Szentgotthárdon, fazekasok, haranglábak, Hármashatár Felsőszölnökön, skanzen őriszentpéteren stb. Annak pedig, aki a közeli Ausztria vagy Szlovénia nevezettességeire kíváncsi, íme: burgenlandi borvidék (Heiligenbrunni pincesor, Moschendorfi bormúzeum stb.), környező várak és kastélyok (Güssing, Burgau, Eberau stb.), üvegmúzeum Sulzban, kegytemplom Maria Himmelfahrtban, Császár malom Bakovciban, vízimalmok (Salovci, Markovci stb.) Hodosi-tó: vidra paradicsom, stb.

Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd

Panziónkban szeretettel várunk minden kikapcsolódásra vágyó vendéget. Szobáinkban megtalálható minden, ami a maximális kényelem elérésére szolgál: saját WC és zuhanyzó minden szobához, hűtő, TV. Igény szerint szobáinkhoz félpanziós és teljes ellátást biztosítunk.


Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd

Éttermünk hazánk legnyugatibb városának kedvelt vendéglátóegysége. Színvonalas kiszolgálás, finom magyaros és nemzetközi ételek, pizza- és tészta különlegességek tették elérhetővé, hogy az elmúlt év folyamán vendégeink megkedvelték éttermünket, és folyamatosan visszajárnak hozzánk.

Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd


Vándor Fogadó és Panzió, Szentgotthárd
  • Cím:9970 Szentgotthárd, Ady Endre u. 8.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás